top of page

Presa de possessió del nou rector

Mn. Adilson Tolentino va prendre possessió com a nou rector de la Parròquia de la Mare de Déu de Betlem, en substitució de Mn. Joan Costa, el 4 d´octubre del passat any 2020.

Va ser una celebració plena d´emoció i fe. El nou rector va parlar de la importància de la parròquia, què, per la seva ubicació geogràfica privilegiada, a la Rambla de Barcelona, és un punt de trobada de persones de diverses procedències. A més de les del país, catalans i castellans, la comunitat filipina va trobar aquí un refugi, com també el va trobar la comunitat llatina americana i, a partir d´ara, acabats d´arribar juntament amb Mn. Adilson 200 famílies de les comunitats de llengua portuguesa.

Segons Mn. Adilson, “ la gran meta que ens encarrega ara el Sr. Bisbe, és acollir i integrar al voltant de Crist (en l´Eucaristia) aquesta diversitat de races, llengües i cultures”.


Missió, que el nou rector, un brasiler radicat a Catalunya des de fa més de 15 anys, té molt interioritzattot el que fa referència a la diversitat. “ No em fa res dir-vos: que no tinguem por de la diversitat, ja que és una riquesaque ens salva de l´uniformisme estéril. I encara us diré més: tinguem l´audàcia de caminar junts en la diversitat, units per aquest ideal comú de compartir l´Eucaristia del Crist humil i amorós de Betlem. No tinguem por de ser una esglèsia de molts rostres, perquè així és com va ser fundada la nostra esglèsia el dia de la Pentacosta, d´aixó fa més de 2.000 anys”. Així es va expressar Mn. Adilson pel que fa al relat sobre les Comunitats de Mare de Déu de Betlem.

Comments


bottom of page