top of page

Sacerdots

WhatsApp Image 2021-02-20 at 21.05.47 (2

Adilson Tolentino

Mn.

Va néixer a Montes Claros, Brasil, el 1980, i té també la nacionalitat espanyola. Es va llicenciar en Psicologia el 2004, i es va traslladar a Espanya on va cursar, entre el 2005-2006, un Màster d´Anàlisi i Conducció de Persones en Situació de Risc. En aquest periode va redescobrir la vocació pel sacerdoci.

 

Així que, el 2008, va iniciar els estudis eclesiàstics a la Facultat de Teologia de Catalunya. El 2016, va ser ordenat sacerdot pel cardenal Mons. Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, que li va encomanar la tasca pastoral de la comunitat brasilenyo-portuguesa. A finals del 2020, va ser anomenat rector de la Parròquia de la Mare de Déu de Betlem.

Discurs de la presa de possessió de rector

benedito capintango_edited.png

Benedito Capitango

Mn.

Benedito Capitango, nascut al si d'una família cristianocatòlica l'11 d'agost de 1981 a la ciutat de Huambo - Angola (centre del país) és el nou vicari parroquial, És el cinquè fill de set germans, el 2007 va ser admès a el Seminari Major de Luanda, iniciant el Curs Superior de Filosofia (Llicenciatura) fins al 2009, des del 2010 al 2013 va ingressar al Curs Superior de Teologia i l'any següent, el 2014, va ser col·locat en el mateix Seminari com a formador.


El 13 de desembre de 2015 va ser ordenat sacerdot per l'Arquebisbe de Luanda D. Filomeno do Nascimento Vieira Dias i va ser reconfirmat com a membre de l'Equip de Formació del Seminari Major de Luanda.


El 2017 va ser nomenat Vicerector del Seminari Mitjà i el 2018 el van enviar a Roma per participar en un Curs d'Entrenadors de Lusofonia. El 2019 va ser nomenat Ecònom del Seminari Major de Luanda, càrrec que va ocupar fins a la data de la seva arribada a Catalunya.

padre oscar.png

Oscar Garcia Garcia

Mn.

 

Va néixer a Barcelona, va fer els estudis d´ensenyament mitjà a Figueres, (província de Girona) al Col·legi La Salle. Va entrar al noviciat dels Jesuites a la província de Tarragona. Va estudiar Filosofia i Teologia a Sant Cugat del Vallès i va ser ordenat sacerdot el 1967 a Barcelona.

 

Ha estat molts anys en diverses parròquies. Ha escrit algun llibre, entre els quals “El clam del silenci” i “Alba d´un nou demà”

bottom of page