Sacerdots

Adilson Tolentino

Mn.

Va néixer a Montes Claros, Brasil, el 1980. Es va llicenciar en Psicologia el 2004, i es va traslladar a Espanya on va cursar, entre el 2005-2006, un Màster d´Anàlisi i Conducció de Persones en Situació de Risc. En aquest periode va redescobrir la vocació pel sacerdoci.

 

Així que, el 2008, va iniciar els estudis eclesiàstics a la Facultat de Teologia de Catalunya. El 2016, va ser ordenat sacerdot pel cardenal Mons. Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, que li va encomanar la tasca pastoral de la comunitat brasilenyo-portuguesa. A finals del 2020, va ser anomenat rector de la Parròquia de la Mare de Déu de Betlem.

Discurs de la presa de possessió de rector

Carlos Rodríguez

Mn.

Va néixer a Reynosa, Mèxic, el 1977. Va realitzar els seus estudis al Seminari de Monterrey (Mèxic) i a l´Ateneu Pontifici Regina Apostolorum de Roma, Itàlia.

 

Va ser ordenat sacerdot el 21 d´abril de 2005. Va realitzar estudis a l´Institut Litúrgic de Roma i actualment a la Facultat de Litúrgia de l´Ateneu Universitari Sant Pacià de Barcelona. Exerceix el ministeri sacerdotal a la Parròquia de la Mare de Déu de Betlem.

Raimon Negre, sj

Mn.

 

Va néixer a Barcelona, va fer els estudis d´ensenyament mitjà a Figueres, (província de Girona) al Col·legi La Salle. Va entrar al noviciat dels Jesuites a la província de Tarragona. Va estudiar Filosofia i Teologia a Sant Cugat del Vallès i va ser ordenat sacerdot el 1967 a Barcelona.

 

Ha estat molts anys en diverses parròquies. Ha escrit algun llibre, entre els quals “El clam del silenci” i “Alba d´un nou demà”

Eduard Mata

Seminarista

Va néixer a Barcelona el 1995. Va començar els estudis de Fàrmacia el 2013 i va finalitzar la carrera el 2018. Paral·lelament, va peregrinar diverses vegades a Medjugorje i, va ser justament allà, mentre feia una adoració eucarística, quan va sentir la crida inconfusible del Senyor a ser sacerdot. Des del 2018, està al Seminari Conciliar de Barcelona on està cursant Filosofia i Teologia.

 

Aquest és el tercer any que ajuda a aquesta parròquia de la Mare de Déu de Betlem, i segons diu, sempre s´ha sentit molt estimat i acompanyat tant pels diferents sacerdots com per les diverses comunitats que hi participen.