Sacerdots

WhatsApp Image 2021-02-20 at 21.05.47 (2

Adilson Tolentino

Mn.

Va néixer a Montes Claros, Brasil, el 1980. Es va llicenciar en Psicologia el 2004, i es va traslladar a Espanya on va cursar, entre el 2005-2006, un Màster d´Anàlisi i Conducció de Persones en Situació de Risc. En aquest periode va redescobrir la vocació pel sacerdoci.

 

Així que, el 2008, va iniciar els estudis eclesiàstics a la Facultat de Teologia de Catalunya. El 2016, va ser ordenat sacerdot pel cardenal Mons. Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, que li va encomanar la tasca pastoral de la comunitat brasilenyo-portuguesa. A finals del 2020, va ser anomenat rector de la Parròquia de la Mare de Déu de Betlem.

Discurs de la presa de possessió de rector

WhatsApp Image 2021-02-20 at 21.05.44.jp

Carlos Rodríguez

Mn.

Va néixer a Reynosa, Mèxic, el 1977. Va realitzar els seus estudis al Seminari de Monterrey (Mèxic) i a l´Ateneu Pontifici Regina Apostolorum de Roma, Itàlia.

 

Va ser ordenat sacerdot el 21 d´abril de 2005. Va realitzar estudis a l´Institut Litúrgic de Roma i actualment a la Facultat de Litúrgia de l´Ateneu Universitari Sant Pacià de Barcelona. Exerceix el ministeri sacerdotal a la Parròquia de la Mare de Déu de Betlem.

WhatsApp Image 2021-02-28 at 11.35.17 (1

Raimon Negre, sj

Mn.

 

Va néixer a Barcelona, va fer els estudis d´ensenyament mitjà a Figueres, (província de Girona) al Col·legi La Salle. Va entrar al noviciat dels Jesuites a la província de Tarragona. Va estudiar Filosofia i Teologia a Sant Cugat del Vallès i va ser ordenat sacerdot el 1967 a Barcelona.

 

Ha estat molts anys en diverses parròquies. Ha escrit algun llibre, entre els quals “El clam del silenci” i “Alba d´un nou demà”

taciano8.jpeg

Taciano Gouveia

Seminarista

Taciano Gouveia Sants, té 41 anys, de Uberlandia, Mines Gerais, província de Brasil, fill de mare entrenadora de gimnàstica i pare farmacèutic. Per força de la confirmació ha rebut el onomàstic de Maximiliano (Max), per causa del sant per qui professa una profunda devoció, Maximilià Kolbe.

 

Va abraçar la fe catòlica el 2014, després d'haver estat missioner, teòleg i pastor evangèlic. Té formació com a teòleg i periodista, i en l'àmbit esportiu va ser lluitador d'Arts Marcials Mixtes.

 

Va estar en contacte amb el Pare Julio Lancellotti (sacerdot de la diòcesi de São Paulo) li va aconsellar a buscar per un discerniment vocacional a Barcelona, ​​lloc de la seva residència. Recolzat pel Grup de la Renovació Carismàtica de la Bonanova, va conèixer a l'Pare Lluís Petite que va acceptar fer el dicernimiento vocacional a la Parròquia Crist Redemptor (Horta Guinardó), a la banda de el suport pastoral de l'Bisbe Toni Vadell, finalment li va ser possible arribar fins al seminari. 

Benvingut a la nostra comunitat parroquial